<
Speeder Etetőhajó És Márka Független Szerviz

Kapcsolat :

ppatrik0808@gmail.com

Telefon:

+36203955497

Gyík

Mi az az etetőhajó?

Az etetőhajó egy olyan távirányítós munkaeszköz, amely horgászok számára lett kifejlesztve. Szükségessége, hogy szereléket és etetőanyagot tudjon bejuttatni egy pontos (kijelölt) helyre anélkül, hogy vízre kelljen szállni más egyéb eszközzel (csónak, ladik, stb.)

Miben különbözik az Speeder etetőhajó a többi etetőhajótól?

Az Speeder Bait Boat etetőhajó egy kézzel készített egyedi etetőhajó. Előnye, hogy ellenáll minden időjárási viszontagságnak, így a feladatát egy viharos időben, nagy hullámokban (amikor más lehetőség nem nyílik a vízre szállásra) is képes teljesíteni.

Miből készül az etetőhajó teste?

Az etetőhajó Hips műanyagból készül. Előnye, hogy nem gyúlékony, a napon meleg hatására (normalizált körülmények közt) sem történik vele semmilyen anyaggyengülés, ellenáll a használat során előforduló rezgéseknek/vibrációknak.

Hogy képes a szereléket viharos időben, nagy hullámokban bejuttatni a kijelölt „célállomásra”?

Az etetőhajó a legmodernebb (kefés) illetve (brushless – kefe nélküli) motorral van felszerelve, amely teljesítményének köszönhetően több mint 25 km/h-ás sebességre is képes. Az etetőhajó teste a hatalmas légkamrája miatt „elsüllyeszthetetlen”, kialakítása pedig képes a vízen való kiváló stabilitást eredményezni.

Mért van szükség ekkora sebességre?

Az etetőhajó nagy teljesítményére/tartalékerejére (sebességére) csak és kizárólag abban az esetben van szükség, ha az időjárási viszonyok okából létrejött hullámok átlépése döntő fontosságú.

Az etetőhajóval lassan is lehet közlekedni?

Természetesen igen. A távirányító karjaival lehet szabályozni az etetőhajó sebességét, a minimum sebessége 0,5 km/h.

Milyen akkumulátorokkal van felszerelve?

A lehető legkorszerűbb, ún. „Li-Po” akkumulátorokkal van felszerelve. Előnye, hogy nagy üzemidőre képes, és gyorsan feltölthető.

Mekkora a hatótávolsága és mekkora távolságot lehet megtenni az etetőhajóval egy feltöltéssel?

A hatótávolsága; 250-300 méter. Az etetőhajó üzemideje a felhasználóját illeti (a terhelés növelésével arányosan csökken az üzemideje). A hozzávetőleges/átlagos távolság, amelyet meg lehet tenni vele ~ 6 km-re tehető.

Az etetőhajóhoz jár garancia?

Az etetőhajóra 2 év teljes körű -alkatrész- cseregaranciát vállalunk. A garancia függvénye az etetőhajó rendeltetésszerű használata.

Milyen felszereltséggel kapható az etetőhajó?

Az etetőhajóhoz jár egy hajótartó állvány, 2 db akkumulátor, egy intelligens akkumulátortöltő és egy távirányító.

Lehet "extra felszereltséggel" vásárolni?

Igen, szinte minden alkatrésze/tartozéka rendelhető nagyobb teljesítményű formában is. A “Termékek” menüpontban található információ a felszereléseket, a kiegészítőket és az alkatrészeket illetően.

Az etetőhajó szerelhető halradarral?

Igen, rendelhető halradarral szerelt verzió is. A halradarral szerelt verzió (a kiválasztott csomag alapárán kívül) plusz költséget kíván. A halradar (Toslon típusú) megvásárolható közvetlenül tőlünk is, amelyre a partnercégünk 1 év garanciát biztosít.

Az etetőhajóhoz és a távirányítóhoz rendelhető táska is?

Igen, az etetőhajóhoz rendelhető egyedi, vízhatlan anyagból készült táska is, amely az etetőhajó méreteihez lett tervezve.

Milyen színben elérhetőek az etetőhajók?

Az etetőhajó alsó (fekete) színe állandó. A felső része fehér illetve fekete színben választható.

Mennyi ideig tart az etetőhajó elkészülése a megrendelés pillanatától?

A megrendelés pillanatában pontos információval szolgálunk megrendelője felé. Az etetőhajót minimum 3 hét elkészítési idő illeti abban az esetben, ha a megrendelés előtt nincs egy etetőhajó sem a gyártási folyamatokban.

<